Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Woudsend, 2014

Lemmer zat er goed bij bij de start. Met  lange slagen wist Lemmer mooi 2e plekje achter Grou de hoogste ton te bezeilen. Maar in het voor de windse rak zit je toch opeens weer op een vijfde plek. Naar achter elkaar aan zeilen aar toch je eigen slagen maken probeerde Lemmer naar voren te zeilen. Je ziet een aantal skûtsjes slagen maken aan de kant van de Yndyk. Lemmer kiest voor een slag door het midden. Het houdt in dat bij het bezeilen van de ton Lemmer een plekje naar voren zeilt. 

 
Leeuwarden ziet Lemmer aankomen maar weet het 3e plek goed af te schermen. Lemmer probeert elke keer Leeuwarden te verschalken bij de ton maar Siete en zijn mensen zitten er elke keer weer  voor. Pas op naar de finish komt er een gaatje. Lemmer reargeert direkt en neemt er gebruik van. 

 

Met een miniem verschil weet Lemmer het derde plekje voor Leeuwarden weg te kapen. Een knappe prestatie van Albert Visser en zijn mannen. Grou wint bij Woudsend en Sneek wordt 2e.

 

(Jaap Cuperus)