Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Terherne, 2014

Het grote water en wind. Wind zou deze middag bepalend zijn. In een slag achter Joure probeer je toch je eigen route te vinden.  Met een aantal tussenslagen probeer je toch je draai te vinden tussen de andere skûtsjes.  Op een negende plek passeer je de hoogste ton.  Lemmer probeerde toch zijn eigen race te zeilen maar achterin het veld is het moeilijk om naar voren te komen. 

 
Als je van voren zit heb je minder last van anderen. Achterin blijf je last houden en wat was het schifterig deze dag. Je hebt er soms profijt van en wint een plaatsje. Maar dat plaatsje kun je ook snel verliezen. Veel skûtsjes probeerde hun slagen te slaan in het midden van het veld. Als je wat achteraan zit heb je last van de voorgaande skûtsjes. 
Lemmer  zakte verder weg in het veld en kon zijn plek niet vast houden. Lemmer werd deze middag 13e helaas.

  

Na de wedstrijd bleven alle skûtsjes op het water. Alle skûtsjes kwamen achter elkaar te liggen en hezen de nationale vlag half stok.  Dit i.v.m.  de vliegtuigramp (MH17) Een moment van stilte. Een moment van herdenking.