Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

SKS wimpel 2016

wimpel 2016Sinds 1971 brengt de SKS elk jaar opnieuw een Skûtsjewimpel in een andere kleurstelling en met het zeilteken van één van de veertien deelnemende skûtsjes. Door het kopen van deze wimpel leveren skûtsjesliefhebbers een vrijwillige bijdrage aan het in stand houden van het SKS skûtsjesilen.

U steunt het Lemster Skûtsje door de wimpel bij een van onze verkooppunten aan te schaffen. De verkoopprijs is €10.

Verkooppunten Lemmer:
De Fries Drogist, Tramweg te Lemmer
VVV kantoor, BK Plein te Lemmer
Skipperland, Korte Streek te Lemmer
Nautic Shop, Nieuwedijk te Lemmer
Harold Hadders, Korte Streek te Lemmer
Pr. Margriet Sluis (sluismeester), te Lemmer

Bezoekers aan wal betalen entree om de SKS wedstrijden te kunnen zien. Booteigenaren, die de wedstrijden vanaf het water rond het wedstrijdveld volgen, kunnen door het kopen van de Skûtsjewimpel laten zien dat ook zij willen meehelpen om de SKS skûtsjes in de vaart te houden. Dat houdt echter niet in dat de Skûtsjewimpel alleen voor booteigenaren is, want gelukkig kopen ook veel supporters aan wal een wimpel uit sympathie voor de SKS.

De Skûtsjewimpel 2016 is verkrijgbaar bij VVV’s, jachthavens, watersportbedrijven, commissies, schippers en bemanningsleden. En tijdens de wedstrijden op verschillende locaties; zelfs óp het water! De verkoopadressen zijn te herkennen aan het wimpelraambiljet.

De wimpel is ook per post te bestellen. Maak daarvoor € 12,50 (inclusief verzendkosten) over op rekening IBAN NL78 RABO 0301 2128 48, Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland, o.v.v. uw naam en adres. De wimpel wordt u dan toegezonden. Een los exemplaar uit voorgaande jaren is ook nog beschikbaar. Daarvoor dient bij de overschrijving het betreffende jaartal te worden ingevuld. De prijs is dezelfde als voor de wimpel 2016. Ook de complete serie (45 stuks) is nog leverbaar. Vermeld daarvoor op de overschrijving ‘alle wimpels’ en maak het bedrag van € 200,00 over.

Met ingang van 2010 is er ook een Grutte SKS wimpel. Deze wimpel wordt te koop aangeboden aan rondvaart- en charterbedrijven die hiermee aantonen de SKS een warm hart toe te dragen. Deze bedrijven krijgen tevens een vermelding op de SKS website.

Het is bovendien mogelijk om losse wimpels of de complete serie bij één van de depothouders (Jan Sjouke van der Heide of Eildert Meeter) af te halen. Dat kan bij Hager Groothandel en Techniek, Oedsmawei 18, 9001 ZJ Grou. Stuur in dat geval een e-mail aan [email protected] of maak hiervoor een afspraak via 0566-622209.

Laat zien dat u fan bent van het SKS skûtsjesilen en koop (ook) dit jaar de Skûtsjewimpel!