Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Lemmer dag 2, 2014

Mooie omstandigheden vandaag op de Lemmer. Een knap windje en op afstand toch buien in de lucht zorgden weer unieke omstandigheden. Het veld werd twee keer terug gefloten en de derde keer moesten Akkrum en Grou weer terug. 

 
Lemmer had een mooie start. Een prachtige start. Op weg naar de hoogste ton lagen ze mooi aan de binnenkant en verdikkeme Lemmer heeft het minste vaart. De Halve Maan en de Sneker Pan hebben wel vaart en weten Lemmer voorbij te zeilen.  Lemmer op een derde plekje en voor de Sneker Pan en de Halve Maan

 

De Halve maen raakte zijn kop possitie kwijt aan de Sneker Pan.  De Halve Maan verdedigt nog zijn 2e plekje maar Lemmer komt dichterbij en weet op laatst het 2e plekje te bemachtigen. Dit wordt niet meer afgestaan. Winnaar wordt de Sneker Pan. Morgen wordt het spannend op het Snekermeer. Grou heeft nog voorsprong op Sneek maar dit is behoorlijk ingekort. Lemmer is een plaatsje gestegen  en staat nu op een 4e plek.


(Jaap Cuperus)