Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Lemmer Ahoy 2017

Dag1: Een prachtig mooie dag, muggen, wachten, afgeblazen, wachten, starten, weer terug en nog veel meer muggen. Dit is toch wel het enige waar je over kunt spreken deze dag, want na een hele poos wachten was men niet in staat er een fatsoenlijke baan er in te leggen deze dag.

Dag 2: De eerste wedstrijd zat Lemmer redelijk voorin het veld. Rond een vijfde plek om de hoogste ton. Met Wytse Heerschop en Merijn Olsthoorn een mooie zeilstrijd gevoerd maar verder dan een zesde plek zat er niet in. De tweede wedstrijd waren de Lemsters er weer goed bij. De wind was ideaal voor het Lemster skûtsje. Met het Swarte Wief, De Halve Maen en de Greate Pier werd er een mooie wedstrijd gezeild. Lemmer werd vijfde net voor de Halve Maen.

Dag 3: Even schrikken deze dag. Wat een wind. Zeker een knappe vijf op het water. Als je dan niet goed vooraan zit dan maar als laatste. En wij zaten ver achter in het veld. Er werd geprobeerd de gang naar voren te vinden. Het is de eerste wedstrijd dit seizoen en het jaar is nog lang.