Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Lemmer Ahoy 2016

Een nieuwe start. Na de eerste trainingen dit seizoen was er nu de kans om  met andere skûtsjes het water op te gaan. De eerste wedstrijd waren we er goed bij. In de baai kwamen we als vijfde langs. Een plekje wat we vast hielden en niet verspeelden. De 2e wedstrijd en ook de 3e wedstrijd lagen we steeds rond de tiende plaats.

IMG_1756Dag 2 konden we ons bij de eerste tien scharen.  Een achtste en een negende plek was het maximale voor deze dag. De derde dag konden we goed los. Mooi voorin. Sneek ging deze dag met de overwinning er van door en Gorredijk was 2e. De derde plek was voor ons weggelegd. De laatste wedstrijd liep helemaal mis en we werden zelfs gediskwalificeerd.

Een zevende plek in het eindklassement was het uiteindelijke resultaat.  Lemmer Ahoy was een prachtig mooi weekend voor ons. Een mooie oefening en aan boord dingen uitproberen om nog beter van start te komen op wedstrijden die belangrijk zijn naar de belangrijkste wedstrijden voor ons.

Jaap Cuperus

 IMG_2858