Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Lemmer Ahoy, 2015

Voorspelde men eerst aan het eind van de week nog veel wind en kans op een bui, hoe later de weersomstandigheden opknapten maar de wind weg bleef. De start was om half elf en het duurde een poos voordat de skûtsjes richting de baaij van Lemmer kwamen. De volgorde van de skûtsjes die op kop lagen veranderde maar Lemmer bleef een van de skûtsjes die in de kopgroep richting de baai bleven.
Op weg naar de finish lag Lemmer zo mooi dat men mee streed om een van de eerste plekken. Op naar de finish veranderde dit en verloor Lemmer een paar plaatsen en eindigde als 7e. In de 2e wedstrijd was Lemmer weer mooi voorin. Er was meer wind. Huizum lag eerst knap voor maar kon de Emanuel niet stoppen. Lemmer was ook voorin en wist in deze 2e wedstrijd knap als 2e te eindigen. Morgen weer een dag. Weer een dag om een 2 tal wedstrijden te zeilen en proberen weer een goede uitslag te zeilen. 

Jaap Cuperus