Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Lemmer 2015

Lemmer had op de thuiswedstrijd ‘s-morgens niet een beste start. Met een lage start wisten de Lemsters als elfde de hoogste ton te bezeilen. De wil om naar voren was wel aanwezig maar om naar voren te komen was moeilijk. Achter in het veld zitten is niet waar je op zit te wachten en achter elkaar aan zeilen is ook niks. Een andere slag doen kan slagen maar ook tegenvallen. Dit gebeurde de Lemsters een paar keer. Je zakt dan verder in de rangschikking ver achter in het veld. Lemmer eindigde dan ook op een teleurstellende 13e plek de eerste wedstrijd.

2e wedstrijd

Lemmer start midden in het veld. Halve weg doet Lemmer een tussen slag met Drachten en probeer een zo mooi mogelijke positie in te nemen in het veld. Lemmer neemt als vijfde de hoogste ton. In het voor de windse rak houden ze dit plekje. Maar in het vervolg lopen slagen prachtig Vlak voor de ton hoog in het veld neemt Lemmer zelf het derde plekje van Langweer af. Dit plekje weet men niet lang vast te houden. Langweer maar ook Woudsend zaten de Lemster in de nek en de weten na een poos Lemmer weer terug te zetten naar een 5e plek. Lemmer wist nog dicht op Woudsend te komen maar moest genoegen nemen met het vijfde plek.