Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Lemmer 2013, Lemmer zesde

Lemmer,

Als je vandaag de dag niet met een uitstekende start voor de dag komt doe je niet meer mee van voren. Je moet meer dan je best doen om het plekje te kunnen behouden waar je zeilt. Zo dicht ligt alles bij elkaar. Lemmer had de start dicht op de dijk nabij en leek er goed bij te zitten. Maar met tussenslagen op naar de hoogste ton is lemmer nummer 7 die de ton bezeilt.

Voor zitten de Sneekers, Bolswarders en Joure.  Tussen de lemmer en Joure liggen de Grousters, Earnewoudsters en Drachten. Skûtsjes die gelijkwaardig zijn aan elkaar.

Op naar de leegste ton veranderde er niet veel. Lemmer zeilden op het zevende plekje en probeerde nadat zij de ton hadden bezeild met een tussenslag  hun positie te verbeteren. Bij de ton streed men met de Drachsters om het zesde plekje. Bij de onderste ton had Lemmer het zesde plek overgenomen van Drachten. En dit plek blijft Lemmer op zeilen. Heerenveen probeert dichter bij de Lemsters te komen maar. Lemmer blijft zes. Winnaar is Douwe Visser van de Sneeker Pan.

Met dank aan Jaap Cuperus