Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Lemmer 1 – 2016

Lemmer startte onder in het veld en had een knappe start. Op naar de hoogste ton wist Lemmer een mooie vierde plek te bezeilen. In het voor de windse rak was het opletten of er ook een ander skûtsje aan de binnenkant van je komt zitten. Lemmer wist zich elke keer goed vrij te zeilen richting de ton en haar positie te houden. Aan de wind ben je afhankelijk hoe je wind krijgt. Alle skûtsjes proberen een zo goed mogelijke baan te vinden om zo snel mogelijk naar de volgende tonronding te komen.
Draaien als je directe belagers voor je proberen te komen en eigen route zoeken. In de slag met Langweer en hoger proberen te zeilen.
Dit lukt. Maar even later verlies je weer een plaats en kom je als zesde rond de ton. Weer proberen een andere route te zeilen en aanvallen. Mooi is dat het elke keer lukt naar voren te zeilen. Lemmer pakt weer de vierde plek.
Zij zeilen de hele wedstrijd achter Joure en Earnewâld. Deze beide wisselen nog van plek maar Lemmer komt niet dichterbij. Lemmer wordt vierde achter Earnewâld. Een mooi resultaat. Vandaag de dag van Leeuwarden op de Lemmer. Morgen is het de dag van Lemmer. Weer een kans om resultaat neer te zetten. Lemmer staat op een mooi derde plekje momenteen in het tussenklassement.

(Jaap Cuperus)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)