Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Johannes Meeter stopt als schipper van het Lemster Skûtsje.

In 2008 werd  Johannes Meeter aangesteld als schipper van het Lemster Skûtsje. Bij deze aanstelling is afgesproken om de samenwerking in eerste instantie voor een periode van vijf jaar aan te gaan en na deze periode de gestelde doelen en ambities te evalueren. Als belangrijk doel werd gesteld dat het SKS-kampioenschap weer naar Lemmer toegehaald zou  worden en dat het Lemster Skûtsje daarvoor binnen afzienbare tijd in de top van het klassement mee zou doen.

In de afgelopen 5 jaar is er veel gebeurd aan en rond het skûtsje, waar we trots op zijn en waar Johannes een belangrijk aandeel in heeft gehad.  Echter, het belangrijkste doel, om mee te doen in de top van het SKS kampioenschap, is niet behaald en daarom heeft het bestuur van het Lemster Skûtsje besloten niet af te wijken van de afspraken over de termijn van 5 jaar en zijn aanstelling niet te verlengen.

Het bestuur heeft haar waardering en dankbaarheid uitgesproken voor de inzet, betrokkenheid en positieve uitstraling van Johannes in  de afgelopen vijf jaar.

(Contactpersoon inzake dit bericht is bestuurslid Akkie Bootsma (06) 41 09 12 78)