Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Grou 2014, de eerste wedstrijd

 

Als je bij de start weer terug moet is het toch wel wat balen. Balen omdat  je graag wat meer naar voren was geweest in de start. Maar ja het geeft niks en de mouwen opstropen en de proberen naar voren te komen. Met een behoorlijke achterstand zeilde de Lemster naar de Tijnje in achtervolg op. Ja dan sta je als Lemmer toch wel versteld. Het veld was behoorlijk anders dan je meestal gewend bent afgelopen jaren.

 

Van de Pikmar afkomend lijkt het eerst dat je op de Tijnje de strijd kan aangaan met Sneek, Heerenveen en Joure om een plakje naar voren te komen. Maar op de Wiide Ie ben je toch nog op een veertiende plek.  Op naar de tonnen achter in de Wiide Ie kom je wat dichter op Heerenveen en even later weet je de rode lantaarn over te dragen aan Alco en zijn bemanning. 

 

Lemmer probeerde nog op een plekje te winnen. Dit duurde even en op naar de finish wist Lemmer Sneek nog te passeren en op een 12e plek te eindigen. Winnaar werd Langweer. Akkrum eindigde als 2e en derde werd SWH. De eerste wedstrijd is geweest en wij kunnen ons nu gaan richten op de volgende wedstrijd. 

(Jaap Cuperus)