Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Donateursavond 2017

Op woensdag 22 februari 2017 organiseert de Stichting Lemster Skûtsje haar jaarlijkse donateursavond. Tijdens deze avond worden alle aanwezigen door het bestuur geïnformeerd over het afgelopen seizoen. Tevens wordt deze avond aandacht besteed aan het afscheid van twee bemanningsleden en bestuurslid Hendrik Hak.

Gastspreker deze avond is Gerrit Hiemstra. Gerrit Hiemstra is meteoroloog en presenteert sinds 1998 het weerbericht bij de NOS. Gerrit groeide op in Drachten en is sinds jaren een enthousiaste zeezeiler. In zijn vrije tijd geeft hij regelmatig lezingen en weercursussen om zijn opgedane metereologische kennis en ervaring te delen met andere watersporters.

Bea & Klazien zullen de avond muzikaal omlijsten.

Heeft u belangstelling? U kunt gratis kaarten voor deze avond afhalen bij Drogisterij Hak, Vissersburen 60 te Lemmer of kaarten telefonisch reserveren tel: 0514-561303. 

Wij hopen u op woensdag 22 februari vanaf 19.45 uur in  Beachclub Lemmer, Industrieweg 2 in Lemmer, te ontmoeten.