Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De officiële Skûtsjewimpel

U steunt het SKS skûtsjesilen met een wimpel!

Sinds 1971 brengt de SKS elk jaar opnieuw een Skûtsjewimpel in een andere kleurstelling en met het zeilteken van één van de veertien deelnemende skûtsjes uit. Door het kopen van deze wimpel leveren skûtsjesliefhebbers een vrijwillige bijdrage aan het in stand houden van het SKS skûtsjesilen. Bezoekers aan wal betalen entree om de SKS wedstrijden te kunnen zien. Booteigenaren, die de wedstrijden vanaf het water rond het wedstrijdveld volgen, kunnen door het kopen van de Skûtsjewimpel laten zien dat ook zij willen meehelpen om de SKS skûtsjes in de vaart te houden. Dat houdt echter niet in dat de Skûtsjewimpel alleen voor booteigenaren is, want gelukkig kopen ook veel supporters aan wal een wimpel uit sympathie voor de SKS.

De Skûtsjewimpel 2014 is verkrijgbaar bij VVV’s, jachthavens, watersportbedrijven, commissies, schippers en bemanningsleden. En tijdens de wedstrijden op verschillende locaties; ook zelfs op het water! De verkoopadressen zijn te herkennen aan het wimpelraambiljet.

De wimpel is ook per post te bestellen. Maak daarvoor € 11,00 (inclusief verzendkosten) over op rekening IBAN NL07RABO0113489250, Rabobank Leeuwarden, o.v.v. uw naam en adres. De wimpel wordt u dan toegezonden.
De complete serie, 44 stuks, is nog leverbaar. Vermeld daarvoor op de overschrijving ‘alle wimpels’ en maak het bedrag van € 200,00 over. Een los exemplaar uit voorgaande jaren is ook nog beschikbaar. Daarvoor dient op het overschrijvingsformulier het betreffende jaartal te worden ingevuld. De prijs is dezelfde als voor de wimpel 2014.

Het is bovendien ook nog mogelijk om losse wimpels of de complete serie bij de depothouder af te halen: Joh. Modderman, Beemdgras 9 te Leeuwarden. Graag even van tevoren bellen: 058-2880921.

Verkoopadressen Lemmer:
Skipperland , Kortestreek 8 Lemmer
Drogisterij de Fries, Tramweg 14 Lemmer
STIP. Burgemeester Krijgerplein 1 Lemmer
Familie Kortstra, Langestreek 51 Lemmer
Maaike Mare, Binnenhaven 2 Lemmer
De Margriet Sluis