Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Adverteren in ons magazine.

Beste ondernemer,
Zoals u weet, zijn veel Lemsters nauw betrokken bij hun Lemster skûtsje. En wij willen heel Lemmer ook dit jaar op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond het skûtsje. Dat doen we alweer voor de achtste keer met het Lemster Skûtsje Magazine. En dat kan niet zonder de opbrengsten van advertenties in het blad. In deze mail leest u waarom we ook in coronatijd tóch een magazine uitbrengen. En hoe u ons daarbij kunt helpen.

Rare tijden …
We hoeven u niet te vertellen dat het bijzondere tijden zijn. En dat die al veel langer duren dan we vorig jaar maart bijna allemaal nog dachten. We zien dat de maatregelen om het coronavirus in te dammen, veel mensen in Lemmer hard hebben geraakt. In de eerste plaats natuurlijk een grote groep van onze Lemster ondernemers. Maar ook voor wie geen eigen zaak heeft, zijn de meeste leuke dingen en activiteiten weggevallen. Het sociale leven is tot een minimum beperkt, en zelfs alle zeilevenementen werden in 2020 afgelast. Uiteraard het SKS kampioenschap, maar ook evenementen zoals Lemmer Ahoy en de Friese Hoek Race. Evenementen die voor Lemmer en het Lemster Skûtsje belangrijk zijn, gingen voor het eerst in decennia niet door.

… maar het Lemster skûtsje zeilt
Ondanks dat gebrek aan wedstrijden hebben bestuur en bemanning van het skûtsje niet stilgezeten. De verwachting is dat er dit jaar wél een kampioenschap gezeild gaat worden, ook al is dat wellicht in een andere vorm dan de traditionele reeks. En als er gezeild wordt, zijn de mannen en vrouwen van het Lemster skûtsje er klaar voor. Daarover willen we de Lemsters graag bijpraten.

En dus komt er een magazine
We verwachten dat ons magazine juist in deze bijzondere, maar voor veel mensen ook saaie tijden, goed gewaardeerd wordt. Natuurlijk begrijpen we dat veel ondernemers nu andere prioriteiten hebben dan adverteren. Maar we zien ook dat er ondernemers zijn die niet direct door deze crisis geraakt worden. Wij hopen dan ook dat zij zien hoe leuk en zinvol het is om een advertentie te plaatsen in het Lemster Skûtsje Magazine. Al is het maar omdat ook deze editie in heel Lemmer huis aan huis verspreid wordt.

Adverteren? Mail ons!
Wilt u een advertentie reserveren? Laat ons dan vóór 31 maart weten welk formaat u wilt. Dat kan door te mailen naar [email protected]. U kunt ook gewoon dit bericht beantwoorden. Wij sturen u vervolgens de factuur en de uiterste aanleverdatum. Let wel op: het aantal hele en halve pagina’s is beperkt. Daarom geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Voor een goede kwaliteit advertentie is het verder belangrijk om een PDF met het juiste formaat aan te leveren. Wij kunnen de advertentie niet bewerken, we kunnen wel tegen vergoeding een advertentie voor u maken.
We hopen uw aanmelding spoedig te ontvangen!

Met vriendelijke groet,
De redactie van het Lemster Skûtsje Magazine