Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Donateursavond 2014

Uitnodiging donateursavond
Op dinsdag 4 maart 2014 organiseert de Stichting Lemster Skûtsje haar jaarlijkse donateursavond. Tijdens deze avond worden alle aanwezigen door het bestuur geïnformeerd over het afgelopen seizoen. Tevens kunt u deze avond kennismaken met de nieuwe schipper en bemanningsleden.

Gastspreker deze avond is Mindert Wijnstra. Mindert is (bekroond) schrijver van een groot aantal boeken en verhalen. Hij is kenner bij uitstek van volks- en streekverhalen en neemt u mee langs bekende en minder bekende plaatsen. Deze Friese verhalenverteller heeft ook voor de donateurs van het Lemster Skûtsje een boeiend verhaal.

Zangeres Janneke Waringa zal de avond muzikaal omlijsten.

Heeft u belangstelling? U kunt gratis kaarten voor deze avond afhalen bij Drogisterij Hak, Vissersburen 60 te Lemmer of kaarten telefonisch reserveren tel: 0514-561303. Er zijn slechts 150 kaarten beschikbaar.

Wij hopen u op dinsdag 4 maart vanaf 19.45 uur in “Restaurant Centrum” aan het Burgemeester Krijgerplein 12 in Lemmer te ontmoeten.